Čović u Njemačkoj

Hrvati BiH neće odustati od jednakopravnosti i jednakosti s druga dva naroda

27.05.2018.
u 16:22

Čović je kazao kako će Hrvati Bosne i Hercegovine nastaviti biti predvodnici europskog puta u domovini, jer taj put nema alternative.

Hrvatski član Predsjedništva BiH akademik Dragan Čović boravio je u posjetu zajednici Hrvata Bosne i Hercegovine u SR Njemačkoj, izvijestili su u nedjelju iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.

Sinoć je u Berlinu održao niz sastanak s predstavnicima hrvatskih udruga i Hrvatske katoličke misije u Berlinu. 
Akademik Čović je upoznao izaslanstva s trenutačnom političkom situacijom u domovini, te se također razgovaralo i o životu i djelovanju hrvatskih udruga u SR Njemačkoj.

Nakon toga, nazočio je tradicionalnoj manifestaciji "Hercegovačka večer".

Jutros je s izaslanstvom nazočio svetoj misi u katedrali u Frankfurtu, koju je predvodio župnik fra Željko Ćurković.

Nakon mise nazočio je tribini pod nazivom "BiH između europskih integracija i državne krize", gdje u svome prigodnom izlaganju istaknuo da Hrvati BiH neće odustati od Ustavom zajamčene jednakopravnosti i jednakosti s druga dva naroda. 

Također je kazao kako će Hrvati Bosne i Hercegovine nastaviti biti predvodnici europskog puta u domovini, jer taj put nema alternative.

Ključne riječi

Komentara 4

DE
debelacija
18:45 27.05.2018.

a i u svakom kukolju ima žita!

Avatar Feral
Feral
17:27 27.05.2018.

U svakom žitu ima kukolja

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?