čuvajte kožu

Hranjiva ulja za tijelo nakon kojih nije potrebno nanositi parfem

06.07.2020.
u 07:46

Njega kože u prvom je planu tijekom cijele godine, a ono što nam je uglavnom u fokusu jest zadržati njezinu hidratiziranost. Tako se na našoj kozmetičkoj polici mogu pronaći raznovrsna mlijeka i kreme za njegu kože nakon tuširanja, kao obavezan ritual glatke i nahranjene kože, no zašto ne biste napravili malenu promjenu i u svoju rutinu uvrstili dragocjena ulja?

Blistava i zdrava koža nešto je čemu težimo za vrijeme ljetnih mjeseci, budući da je sada veliki dio nje izložen znatiželjnim pogledima. Sunce, pijesak i morska sol nešto su u čemu zaista uživamo, no naša koža se s time baš i ne bi složila, pa je ona nakon povratka s godišnjeg odmora najčešće suha i beživotna, piše Fashion.hr

Ono što svakako može dubinski nahraniti vašu kožu te postići njezin tonirani izgled su ulja. Prema uljima smo nekada imali poprilično skeptičan odnos, odnosno njihova teška tekstura nikako nije izgledala prikladno za nanošenje na kožu, no nešto inovativnije formule uvelike su pospješile i olakšale njihovu promjenu, pa su tako ulja postala sastavnim dijelom naše skincare kolekcije.

Ljeti su nam posebno draga ulja koja osim što njeguju u sebi sadrže i prekrasan shimmer, čime vrlo lako možemo kreirati suptilno preplanuli izgled kože, ali i mirisna ulja koja su dugotrajnija od samog parfema te stvaraju suptilan i osvježavajuć miris. U nastavku smo izdvojili neke favorite bez kojih je ljetna sezona nezamisliva!


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?