LJUBUŠKI:

Hotel Bigeste u posljednjoj fazi gradnje

gf
Jabuka.tv
09.04.2017.
u 19:30

Već 11 mjeseci intenzivno se radi na obnovi i preuređenju hotela Bigeste u Ljubuškom i radovi su u poodmakloj fazi. Ocrtani su gabariti objekta, konstrukcija je dovršena, obrise poprimaju poslovni prostori i garaže.

Kako doznaje Jabuka.tv, u kompleksu je oblikovana podzemna garaža s 40 parkirališnih mjesta, a gostima će na raspolaganju biti i vanjsko parkiralište s istočne strane s 18 parkirališnih mjesta, od kojih će jedan dio biti natkriven, te još toliko na sjevernoj strani, ispred jednoga od ukupno dvaju ulaza.

Nakon što se dovrši podzemna garaža, iznad jednoga njezina dijela na južnoj strani izgradit će se 700 m2 poslovnoga prostora, zatim 500 m2 na istočnoj strani gdje je nekad bila kuglana i 360 m2 na sjevernoj strani.

Na katu iznad poslovnih prostora bit će restoranski dio povezan s kuhinjom. Taj dio bit će višenamjenski s pokretnim pregradama i moći će se pretvoriti u svadbeni salon, a – prema potrebi -moći će se koristiti i za neke druge skupove i potrebe.

Na istočnoj strani kata uredit će se gradska kavana od 300 četvornih metara. U starom dijelu zgrade gdje su bile sobe, i koji nije srušen, i dalje će biti sobe.

Hotel Bigeste bit će u rangu triju zvjezdica, a raspolagat će s 22 sobe i 40 ležajeva.

Voditelj projekta i radova na hotelu Bigeste je dipl. ing. građevine Davor Markić, ispred ljubuške tvrtke Unitrade, koja je kupila hotel.

Hotel Bigeste svakako će biti još jedna iznimno korisna i vrlo atraktivna građevina koja će povećati ugled i rejting Ljubuškoga

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?