Herceg i Špago s Wigemarkom

Skupština i Vlada HNŽ neupitno opredijeljene za reformski put

vlada
Foto: VL FOTO
27.11.2015.
u 16:44

Predsjednik Vlade Nevenko Herceg  i Šerif Špago, predsjedatelj Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije, susreli su se danas s veleposlanikom Lars-Gunnar Wigemarkom , šefom Izaslanstva Europske unije i posebnim predstavnikom EU u BiH. Predsjednik Herceg i predsjedajući Špago upoznali su veleposlanika Wigemarka o ukupnim prilikama u HNŽ i aktualnostima u radu Vlade i Skupštine.

Na poseban način tema razgovora bile su obveze BiH koje proistječu iz usvojene Reformske agende i uloga županija u njezinoj provedbi. Predsjednik Herceg i predsjedajući Špago naglasili su kako su Skupština i Vlada neupitno opredijeljene za reformski put. Na tom tragu Vlada je nedavno usvojila Akcijski plan u kojem su jasno definirani rokovi i aktivnosti koje će županijske institucije provoditi s ciljem što uspješnije provedbe zacrtanih zadaća. 

Veleposlanik Wigemark izrazio je zadovoljstvo današnjim sastankom, pozdravivši napore koje Skupština i Vlada čine podupirući snažniji europski put BiH.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?