Mostar

Herceg dobio zahvalnicu za doprinos i potporu u radu Mostarskih mažoretkinja

13.10.2022.
u 13:39

Putem natjecanja ostvarili ste niz velikih uspjeha, te na taj način uspješno promovirale Mostar, Hercegovačko-neretvansku županiju i Bosnu i Hercegovinu. Raduje me da sam u prigodi i osobno vam čestitati na svim ostvarenjima i iskazati spremnost za nastavkom potpore vašem radu'', zaključio  je Herceg

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg primio je danas Vesnu Bulić i Anu Sulaver, članice Upravnoga odbora Kulturno-športskog društva Mostarske mažoretkinje, koje su mu uručile Zahvalnicu za doprinos i potporu u radu Mostarskih mažoretkinja.

Vesna Bulić zahvalila je predsjedniku Vlade na potpori, te ga ukratko upoznala o dosadašnjim uspjesima kao i o budućim planovima i poteškoćama s kojima se susreću u radu, priopćeno je iz Vlade HNŽ.

''Zahvaljujem na financijskoj potpori koju ste nam iskazali pri organiziranju IV. prvenstva Nacionalnog mažoret saveza na kojemu su Mostarske mažoretkinje kao organizatorice, vrhunskim izvedbama svojih izuzetnih koreografija još jednom pokazale neupitnu kvalitetu. Tih dana  Mostar je, nakon deset godina, ugostio mažoretkinje iz 8 bosanskohercegovačkih gradova: Busovače, Čapljine, Čitluka, Gruda, Kiseljaka, Mostara, Novoga Travnika i Prozor-Rame. Na samom natjecanju nastupilo je oko 500 mažoretkinja raspoređenih  u 58 neformacijskih i 28 formacijskih kategorija'', kazala je Bulić, ističući kako uskoro planiraju odlazak na karneval koji će biti održan u Nici, a koji je poznat kao treći najveći karneval na svijetu.

''Za Mostarske mažoretkinje s pravom možemo kazati kako su istinski brend grada Mostara. Svojim trudom i radom uspjele ste postići da vaša žuto-crno-zlatna oprema bude prepoznatljiva, a koreografije plijene pažnju prisutnih, stvarajući nove trenove u mažoret plesu. Putem natjecanja ostvarili ste niz velikih uspjeha, te na taj način uspješno promovirale Mostar, Hercegovačko-neretvansku županiju i Bosnu i Hercegovinu. Raduje me da sam u prigodi i osobno vam čestitati na svim ostvarenjima i iskazati spremnost za nastavkom potpore vašem radu '', zaključio  je Herceg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?