Milijan Brkić:

HDZ će u novoj Vladi voditi glavnu riječ, nitko nas neće ucjenjivati

milijan brkić
11.09.2016.
u 21:04

Milijan Brkić nalazio se na 14. mjestu u 2. izbornoj jedinici na listi HDZ-a tako da mu je jedina šansa za ulazak u Sabor preko preferencijalnih glasova. 

"Nisam riskirao, ja sam jedan kamenčić u mozaiku HDZ-a, čast mi je što sam uopće bio na listi. HDZ ima par mandata više, apelirao bih da ne dijelimo hrvatske građane, mi imamo i 11. izbornu jedinicu. I njihovi glasovi vrijede jednako. Pokazali smo snagu, upravljanje državom ćemo mi preuzeti, a na čelu Vlade će biti Andrej Plenković", kaže Brkić.

"Mi smo od početka u afirmativnoj kampanji. Nema podjela, nema udaraca ispod pojasa. Svi koji prihvaćaju naš program i našu ideologiju su poželjni partneri, jedan od njih je sigurno i Most. Budite sigurni da će HDZ biti taj koji će voditi glavnu ulogu, nitko nas neće ucjenjivati", rekao je Brkić koji je bio 14. na listi. Kaže da još ne zna rezultate, ali čuje da su dobri i da bi mogao preferncijalno ući", dodaje. 

"Bit ću član Sabora ako dobijem 10 posto preferencijalnih glasova", potvrdio je Brkić za N1 televiziju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije