MNOGOBROJNE KRITIKE

Harry i Meghan ponovno su pod povećalom javnosti: "Nisu članovi kraljevske, a ponašaju se kao da jesu"

09.10.2021.
u 19:07

Meghan Markle (40) i princ Harry (37) nedavno su posjetili New York pa razljutili mnoge članove kraljevske obitelji. Naime supružnici su u New Yorku posjetili brojne političare, a stručnjaci tvrde kako su se ponašali kao da su još uvijek punopravni članovi kraljevske obitelji.

Meghan Markle (40) i princ Harry (37) nedavno su posjetili New York pa razljutili mnoge članove kraljevske obitelji. Naime supružnici  su u New Yorku posjetili brojne političare, a stručnjaci tvrde kako su se ponašali kao da su još uvijek punopravni članovi kraljevske obitelji. -Meghan i Harry više nisu aktivni članovi kraljevske obitelji niti je predstavljaju. Jasno su izrazili želju da žele voditi život daleko od javnosti i fotografa, a sada narušavaju vlastitu privatnost- rekao je kraljevski biograf i dodao kako supružnici koriste popularnost koju su stekli kao dio kraljevske obitelji kako bi se obogatili, a već su potpisali milijunske ugovore sa Spotifyem i Netflixom.
Tijekom boravka u New Yorku obišli su političare i održali nekoliko govora o pandemiji korone, a djelovali su kao da su na službenom putu i predstavljaju kraljevsku obitelj. Fotografi su snimili i jedan zanimljiv detalj, naime ispod Harryjeve košulje provirila je žica pa su se britanski mediji raspisali kako je riječ o mikrofonu budući da slavni par snima dokumentarac koji će se emitirati na Netflixu. Nakon trodnevnog putovanja u New Yorku, Daily Mail je supružnike uhvatio kako u Santa Barbari izlaze iz privatnog zrakoplova tvrtke Guthy-Renker što je pokrenula špekulacije da vojvotkinja sprema vlastitu kozmetičku liniju. Spomenuta tvrtka radila je s brojnim zvijezdama poput Jessice Simpson, Kelly Clarkson, Jennifer Lopez i Heidi Klum i Cindy Crawford, a iako uspješna, Guthy-Renker slovi kao kontroverzna otkako je dospjela pod povećalo FBI-ja zbog ilegalnih poslova, te niza tužbi u iznosu od oko 26 milijuna dolara zbog žena koje su tvrdile da im zbog njihovog šampona naglo otpada kosa.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?