Svjetsko prvenstvo

Harrison Ford stiže na Jahorinu? Najavljen dolazak legendarnog glumca na biciklističku utrku

Harrison Ford
10.09.2021.
u 13:40

Harrison Ford mogao bi sudjelovati na Svjetskom prvenstvu u amaterskom biciklizmu na Jahorini. Čuveni američki glumac najavio je da postoji mogućnost da povodom utrke koja će se odvijati od 5. do 10. listopada posjeti Istočno Sarajevo.

Organizatori utrke "UCI World Champions Grann Fondo Istočno Sarajevo 2021" priopćili su u izjavi za medije da bi glumac mogao stići u BiH što ne čudi jer je poznato da je Ford veliki ljubitelj toga sporta, prenosi Klix.ba. Iako je napunio 79 godina više se puta s prijateljima uputio na ture duge po nekoliko stotina kilometara biciklom.

Neki od njegovih bliskih prijatelja već su ispunili normu za dolazak na prvenstvo. Ford je izrazio želju da im se pridruži jer su mu prenijeli mnogo lijepih iskustava koje su doživjeli na Jahorini tijekom kvalifikacijske utrke koja je održana sredinom kolovoza ove godine.

Na kvalifikacijama su sudjelovala i brojna druga poznata imena iz svijeta biciklizma među kojima je najprije potrebno istaknuti Nizozemca Johnnyja Hoogerlanda koji je i pobijedio u obje trke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?