sastanak

Grubeša - Marić: Važno rješavanje nekretnina iz sukcesijskog postupka

24.02.2018.
u 12:35

Ministar pravde Bosne i Hercegovine Josip Grubeša sastao se u Zagrebu s ministrom državne imovine Republike Hrvatske Goranom Marićem, a tema sastanka bila je sukcesija imovine dviju država.

Na sastanku je istaknuto da je na području Hrvatske i BiH veliki broj nekretnina iz sukcesijskog postupka, te da je rješavanje tog pitanja od velike važnosti za obje države, da bi se zaustavilo propadanje.

Ministar Grubeša na sastanku je istaknuo da se pitanje sukcesije i uređenja imovinsko-pravnih odnosa dvije države mora obaviti što prije da bi se utvrdili vlasnički interesi i zaštitila imovina i BiH i Hrvatske, priopćeno je iz Ministarstva pravde BiH.

Komentara 1

NO
normalan95
13:10 24.02.2018.

Naravno da se mora regulisati. HR je pokupila sve što je mislila da je njeno, dok BiH ima velika potraživanja već decenijama. Počev od luka, terminala, odmarališta, te mnogobrojne imovine na moru, pa sve do naftovoda Pančevo - KRK! Ima tu dobrih milijardi eura!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije