Ugašen požar na deponiju Uborak

Grebović: Pratit ćemo stanje na deponiju i učiniti sve da građani budu sigurni

18.07.2023.
u 19:58

Mostarski vatrogasci ugasili su požar koji je danas oko 13 sati izbio na deponiju Uborak.

"Požar je ugašen, a gorjela je veća površina", potvrdili su Feni mostarski vatrogasci i pritom naveli kako je požar izbio u 13.51, a u 19 sati je ugašen.

U gašenju požara sudjelovalo je 10 vatrogasaca sa četiri vozila.

Direktor JP Deponija Mirhad Grebović izjavio je večeras kako će zaposlenici tog poduzeća tijekom noći pratiti stanje na deponiju Uborak kako bi pravovremeno reagirali u slučaju novih požara.

Podsjetio je kako je danas, uslijed još uvijek nerazjašnjenih okolnosti, izbio požar na deponiju Uborak (stari deponij). Zaposlenici koji su u tom trenutku bili prisutni na deponiju, odmah su o požaru obavijestili dežurnu vatrogasnu jedinicu, koja je reagirala veoma brzo, te zajedno s uposlenicima JP Deponija požar stavila pod kontrolu.

"U narednim satima, tijekom noći, sve dok to bude potrebno ćemo zajedno sa službama pratiti stanje na deponiju, a kako bismo pravovremeno reagirali za slučaj novih požara. Činimo sve zajedno sa službama i institucijama da građani Vrapčića, Bijelog Polja i Mostara budu sigurni", kazao je Grebović.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije