GP BiH

Graničari otkrili 10 osoba koje traže sudovi i policija

storyeditor/2023-01-03/granica.jpg
27.01.2023.
u 21:57

Granična policija BiH otkrila je posljednjih dana deset osoba koje su potraživali sudovi i policija. Pripadnici Jedinice GP Gradiška su 26. siječnja uhitili osobu inicijala D. A. Utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog kaznenog djela prijevare. Službenici Jedinice GP BiH Orašje lišili su slobode dvojicu državljana BiH.

Za A. M. utvrđeno je da ga potražuje Županijsko tužiteljstvo Sarajevske županije zbog kaznenog djela zloupotrebe osiguranja, a za D. F. da je za njim PU Bijeljina raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela ugrožavanja sigurnosti. Službenici ove jedinice uhitili su i osobu inicijala A. A. Utvrđeno je da tog državljanina Luksemburga potražuje Općinski sud u Kalesiji zbog kaznenog djela teške tjelesne ozljede.

Službenici Jedinice GP BiH Brod uhitili su osobu inicijala B. P. jer je potražuje Osnovni sud u Doboju zbog kaznenog djela pronevjere. Dan ranije službenici ove jedinice uhitili su osobu inicijala A. G. jer je utvrđeno da je potražuje Općinski sud u Zenici zbog kaznenih djela izazivanja opće opasnosti i paljevine.

Službenici Jedinice GP BiH Brod uhitili su osobu inicijala D. Đ. jer je potražuje Osnovni sud u Banjoj Luci zbog kaznenog djela pronevjere. Službenici Jedinice GP BiH Zvornik uhitili su osobu inicijala R. M. jer je potražuje Osnovni sud u Vlasenici radi izdržavanja kazne zatvora.

Službenici Jedinice GP BiH Kamensko predali su Š. P. službenicima PP Livno nakon što je utvrđeno da je za njom PP Travnik raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela krađe. Službenici Jedinice GP BiH Doljani lišili su slobode N. P. jer je utvrđeno da je za njim MUP Tuzlanske županije raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela ovjeravanja neistinitog sadržaja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?