Grubo ponizio ženu

Gradonačelnik Trebinja grubo izvrijeđao Željku Cvijanović

trebinje
Foto: Agencije
06.10.2014.
u 17:18

“Što se tiče njene ženstvenosti, ona nema što tražiti u Trebinju, jer je njena discipina na Nevesinjskoj olimpijadi” – kazao je uvredljivo za ATV Vučurević

Premijerku Republike Srpske Željku Cvijanović publika je izvrieđala na predizbornom skupu Saveza za promjene u Trebinju, nazivajući je vulgarnim imenima. Ovom prilikom izrečene su uvrede i na račun drugih visokih dužnosnika RS. Potpredsjendik SNSD-a Nikola Špirić kaže da je sve to slušao Mladen Ivanić koji ni na koji način nije reagirao, prenosi Hrvatski medijski servis.

Mladen Ivanić kaže da uvrede nije čuo.

“To nije samo udar na premijerku, nego na sve žene. Skandiranje koje smo mogli čuti u Trebinju je ponižavajuće za svakoga”, izjavio je Dodik u “Dnevniku 2” RTRS.
“Nemoguće da neki ljudi, pa čak i profesori fakulteta sjede tu i ne reagiraju na takvo što. To znači da se solidariziraju s napadima koji dolaze na najprimitivniji mogući način. To i nije čudo, imajući u vidu ostrašćenost o ovome svemu. To uopće ne opravdavam. Osuđujem tako nešto”, naglasio je Dodik.

Dodik je ocijenio da se na ovaj način pokušava stvoriti politički pritisak u predizbornom razdoblju i tenzija u društvu.
“Poslije izbora, u ponedjeljak, djeca će poći u školu, mi da radimo neke svoje poslove, a mnogi će morati na posao u ujutro rano, i ništa se posebno neće dogoditi. Republika Srpska će proći kroz mirno razdoblje, bit će oni koji su pobjedili i oni koji su izgubili. To je dio političkog procesa i to treba tako razumjeti”, zaključio je Dodik.

Predizborna kampanja u Trebinju krenula je krivim tijekom puno ranije, kada se premijerke RS, Željka Cvijanović odbila sastati s gradonačelnikom Trebinja Slavkom Vučurevićem.
Cvijanović je poručila da se neće susresti s gradonačelnikom Trebinja jer on “nije normalan”. “Zašto bi sjedila s čovjekom koji mene vrijeđa i ljudima koji komentiraju moje noge”? zapitala se premijerka.

Mišljenje premijerke Cvijanović, gradonačelnik Vučurevuć je nazvao “stavom biološki i intelektualno indisponirane osobe”.
“Što se tiče njene ženstvenosti, ona nema što tražiti u Trebinju, jer je njena discipina na Nevesinjskoj olimpijadi” – kazao je uvredljivo i ponižavajuće za ATV Vučurević.

Komentara 1

BE
bendz
00:29 08.10.2014.

Vucurevic ti je od onih koji vole sebe i svoj dzep kad lova dolazi iz stranih 'prijateljskih' fondova.Takvih demokrata su Bi H, Hrvatska i Srbija pune k'o shashe.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije