POJAČANJA POD BIJELIM BRIJEGOM

Gradi se jaka momčad: Nakon Rusa, u Zrinjski stiže i Englez?

14.06.2020.
u 15:08

26-godišnji krilni nogometaš vrlo je blizu potpisa ugovora sa Zrinjskim i ubrzo bi njegov transfer u redove ovog kluba trebao biti gotov

Engleski nogometaš Matthias Fanimo će po svemu sudeći ostati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Kako SportSport.ba doznaje, 26-godišnji krilni nogometaš vrlo je blizu potpisa ugovora sa Zrinjskim i ubrzo bi njegov transfer u redove ovog kluba trebao biti gotov. Prvi čovjek Mladosti Mensur Mušija nije imao komentar na informacije da bi Fanimo mogao u Zrinjski, ali je kratko poručio da 26-godišnji krilni nogometaš može prijeći i u neki bh. klub, za novac koji Mladost traži i vjerovano uz postotak od narednog transfera.

Plemići s Fanimom pregovaraju već duže razdoblje. Igrao vrlo dobro u Mladosti iz Doboj Kaknja. Član ovog kluba je bio godinu i pol i konstantno se povezivao s ekipama iz gornjeg dijela ljestvice. Protekle sezone je nastupio u 17 utakmica i ima učinak od pet golova i pet asistencija.

U ljetnom prijelaznom roku Plemiće su napustili Darijo Rugašević, Edin Rustemović, Renato Gojković, Ivan Čurjurić i Damir Šovšić. Nova imena u redovima "Plemića" su braniči 24-godišnji Dragan Lovrić i 31-godišnji Almir Bekić, 26-godišnji veznjak Ivan Enin te povratnik 27-godišnji Filip Arežina, također igrač sredine terena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?