mostar

Grad Mostar krenuo u realizaciju infrastrukturnih projekata

03.09.2018.
u 15:33

U ranim jutarnjim satim teški građevinski strojevi izašli su na ekspropirano zemljište u  ulici Blajburških žrtava i krenulo s rušenjem objekata koji se nalaze na trasi kojom bi se ova ulica trebala spojiti s ulicom Treće cimske bojne.

„Kao što vam je poznato grad Mostar je prije par godina napravio projekte za infrastrukturu u gradu Mostaru, a jedna od tih ulica je i ulica Blajburških žrtava u Mostaru.  Dugogodišnji problem riješio se s jednom obiteljskom kućom koja se nalazi na trasi puta i  danas se  pristupilo realizaciji uklanjanja objekta i vrši se nastavak produžetka ulice Blajburčkih žrtava do raskrižja s ulicom Treće Cimske bojne. Taj prjekat bi trebali završiti početkom iduće godine“, kazano je za Večernji list iz odjela za Urbanizam grada Mostara.

Kako dozanjemo ovo neće biti jedini insfrastrukturni projekt koji će krenuti u realizaciju. Uskoro bi trebalo krenut i projekt od Novog mosta do osnovne škole Ivana Gundulića (peta osnovna škola).

„Što se tiče  prometnice od Novog mosta prema petoj osnovnoj školi izdano je odobrenje za gradnju i može se krenuti u realizaciju, tako da se i tu očekuju početak radova u ovoj godini. Što se tiče asfaltiranja ulice od Novog mosta do novog kružnog toka nismo još spremni za taj postupak ali nadamo se kako će i to uskoro krenuti u roku nekoliko mjeseci“ saznali smo iz odjela za Urbanizam grada Mostara.

Radovi se izvode po nalogu grada Mostara u sklopu nastavka pomenutih prometnica, i očekuje se da će dugo očekivani projekti uskoro biti i realizirani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?