NAKON ZRAKOPLOVNE TRAGEDIJE

Mostar tuguje za stradalima, sutra pokop Lane i Luke

Foto: Anadolija
1/7
15.05.2017.
u 07:27

Pokop i ispraćaj Lane i Luke Lovrić će biti u utorak 16.05.2017. godine u 17.00 sati.

Građani Mostara sinoć su u Mostaru zapalili svijeće za tragično stradale u zrakoplovnoj nesreću u kojoj je poginulo pet osoba. Cijeli Mostar, ali šira regija su u šoku nakon ove tragedije. Paljenjem svijeća građani žele odati počast stradalima uz poruku da su im u mislima. 

"Palimo svijeće za troje dječice i dvoje odraslih koji su jučer tragično izgubili život. Tuga je u gradu, tuga je u srcima građana i građanki Mostara. Neka počivaju u miru, a roditeljima želimo iskrenu sućut. Teško je naći riječi utjehe za tragediju koja se dogodila. Neka im dragi Bog da snage da ovo prežive", kazala je Sanela Cigić iz Mostara, javlja Anadolija.

Riječi za izraziti tugu ne pronalaze ni ostali građani Mostara, koji su uz molitve za tragično preminule izricali molitve i za snagu njihovih obitelji koje su pogođene tragičnom boli.

Da je tragedija pogodila sve građane Mostara, kazao je i gradonačelnik Ljubo Bešlić, koji je odlučio da će u Mostaru na dan sahrane biti proglašen Dan žalosti.

Kako doznajemo, pokop i ispraćaj Lane i Luke Lovrić će biti u utorak 16.05.2017. godine u 17.00 sati. 

Ispraćaj će biti u utorak 16.05.2017. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“, a pokop na Rimokatoličkom groblju „ DRAČEVICE“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?