banja luka

Govedarica i Cormack razgovarali o reformama u BiH

Maureen Cormack
21.04.2017.
u 18:05

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica razgovarao je danas u Banja Luci s veleposlanicom SAD u BiH Maureen Cormack o trenutnoj političkoj situaciji u BiH kao i političkim i ekonomskim izazovima s kojim se Republika Srpska i BiH tek trebaju suočiti.

Iz SDS-a je priopćeno da su Govedarica i Cormack razgovarali i o setu reformskih zakona koji je trenutno u proceduri u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Govedarica je izrazio zadovoljstvo što se o ovom setu zakona neće raspravljati po hitnoj proceduri, što je, kako je naveo, bila namjera nekih političkih subjekata u BiH, prije svega SDA i SNSD-a.

"Vlada Republike Srpske potpuno zanemaruju reformske obveze BiH i inzistira isključivo na trošarinama. To nije politika SDS-a", rekao je Govedarica.

Predsjednik SDS-a izrazio je uvjerenje da je reforme moguće provesti istovremeno čuvajući interese najugroženijih društvenih kategorija u zemlji, prije svega poljoprivrednika.

Cormack je upoznala predsjednika SDS-a o aktivnostima koje Veleposlanstvo SAD-a provodi u BiH.

Sastanku u prostorijama Predsjedništva SDS-a u Banja Luci nazočili su i predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević i generalni tajnik Igor Ostojić, prenosi Srna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?