SASTANAK U ŠIROKOM BRIJEGU:

Gospodarstvenici o brzoj cesti Mostar- Široki Brijeg- Grude- granica RH

17.02.2018.
u 14:47

U ponedjeljak 26. veljače 2018. godine, s početkom u 19.00 sati u hotelu “Park” u Širokom Brijegu održat će se tradicionalni susret “Večer s gospodarstvenicima“.

Središnja tema ovogodišnjega susreta je “Gospodarstvenici i prostorno planiranje“, s posebnim osvrtom na Projekt brze ceste Mostar – Široki Brijeg – Grude – Granica RH i aktualne prostorno-urbanističke planove, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Ujedno će to biti i prigoda za upoznavanje gospodarstvenika s najnovijim Izvješćem o stanju gospodarstva u Širokom Brijegu i Županiji, o aktualnim projektima, EU fondovima i mogućnostima za apliciranje projekata od strane poduzetnika.

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević pozvao je sve širokobriješke gospodarstvenike da se odazovu i dođu na ovaj tradicionalni susret te zajednički traže načine za daljnji razvitak gospodarstva i ljepši život u Širokom Brijegu.

Komentara 2

SP
Spezispezi
19:05 17.02.2018.

Vidit ćete tu cestu za nekih milijun godina. Dok god partija bira i zapošljava po stranačkom ključu ljudi će bježati iz Herc. Široki je zapušten i postao je prava prljava selendra, a to gradonačelnika i njegovu bratiju nije briga dok ima janjetine

Avatar alangnjus
alangnjus
16:47 17.02.2018.

BRAVOOO! Napokon ćemo dobiti brzu cestu Mostar- Široki Brijeg- Grude- granica RH! Tooooooooooooooooo yeeees

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?