preko vidjelice marije

Gospina poruka: Molite sa mnom za novi život svih vas!

Radio Mir Međugorje
26.05.2020.
u 10:26

Za mjesec dana, 25. lipnja, u župi Međugorje bit će proslavljena 39. obljetnica Gospina ukazanja. Posljednjih dana to mjesto mira i molitve polako oživljava, stanje se pomalo normalitzira nakon što je sve stalo uslijed pandemije koronavirusa koja je pogodila cijeli svijet.  

Najnovija Gospina poruka preko međugorske vidjelice Marije Pavlović Lunetti, koju dobiva svakog 25. u mjesecu, upućena je ljudima dobre volje cijeloga svijeta.

"Draga djeco! 

Molite sa mnom za novi život svih vas. U svojim srcima, dječice, znate što treba mijenjati: vratite se Bogu i Njegovim zapovijedima, da bi Duh Sveti promijenio vaše živote i lice ove zemlje, koja je potrebna obnove u Duhu. Dječice, budite molitva za sve one koji ne mole, budite radost za sve one koji ne vide izlaza, budite nositelji svjetla u tami ovoga nemirnog vremena. Molite i tražite pomoć i zaštitu svetih da biste i vi mogli žuditi za nebom i nebeskim stvarnostima.  Ja sam s vama i sve vas štitim i blagoslivljam svojim majčinskim blagoslovom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu", stoji u Gospinoj poruci upućenoj preko vidjelice Marije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?