novi travnik

Goran Pašalija izlaže sutra na Božićnom sajmu u Novom Travniku

07.12.2018.
u 20:14

Novotravnički umjetnik Goran Pašalija stvara fantastična djela čiji se likovni opus temelji na crtanju različitih motiva. Njegova umjetnička djela moći će uskoro vidjeti i njegovi sugrađani na božićnom sajmu. Naime, ovaj mladi umjetnik već tradicionalno izlaže na božićnom sajmu u Novom Travniku. Božićni sajam će se održati 8. prosinca na trgu ispred općine u Novom Travniku s početkom u 13 sati. Na ovom sajmu u Novom Travniku sudjeluju udruge građana i pojedinci koji se bave izradom suvenira, pletenjem, zlatovezom ili umjetničkim rezbarenjem. Većina udruga građana prodaje proizvode, a novac će usmjeriti u humanitarne svrhe.

Pašalija se potrudio pripremiti puno toga pred Božić te će na sajmu iznenaditi brojnim svojim djelima. Pašalija je i ove godine pripremio mnoštvo neobičnih ukrasa koji se do sada nisu vidjeli na našim prostorima.

- I ove godine uložio sam mnogo rada i truda i ideja u svoje božićne dekoracije koje će oduševiti mnoge. Na sajmu će se moći pronaći puno toga, od adventskih vijenaca, čestitki, ukrasnih boca, sijalica, ukrasnih borića, svijećnjaka, božićnih kutija i mnogo toga - rekao nam je Pašalija koji radosno iščekuje početak božićnog sajma. Posjetimo, Goran Pašalija bavi se likovnom umjetnošću kojom oduševljava svijet. Uz crtanje Pašalija se bavi i fotografijom, dizajnom, dekoracijama...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?