Naslovnica Vijesti

GO HDZ BiH Mostar uveo novi sustav upravljanja bazom članstva

09. veljače 2018. u 16:06 0 komentara 158 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

 Gradska organizacija HDZ-a BiH Mostar ulazi u 2018. godinu s novim sustavom upravljanja bazom članstva, istaknuto je na proširenoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Na sjednici održanoj u petak predstavljene su sve mogućnosti koje spomenuti programski sustav nudi članovima HDZ-a BiH, kao i samoj organizaciji.

"Mobilne aplikacije, push up notification, grupno slanje maila, sms-a, anketiranje, akreditiranje i slično, samo su neke od mogućnosti novog sustava. Sustav upravljanja članstvom i organizacijom je u potpunosti napravljen i kreiran od stane domaćih mostarskih programera", navodi se u priopćenju mostarskog HDZ-a BiH.

Tijekom sjednice analizirane su stranačke aktivnosti u 2017. godini, a bilo je riječi i o onome što slijedi u 2018. godini te o planu rada, kako temeljnih ogranaka, tako i Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar u cjelini.

Svi predsjednici temeljnih organizacija HDZ-a BiH Mostar dostavili su svoja izvješća o radu za proteklu godinu, a nazočni su najviše vremena posvetili analizi stanja na terenu i aktualnoj problematici iseljavanja, stoji u priopćenju.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.