sjednica

GO HDZ BiH Mostar dao punu podršku Pregovaračkom timu u nastavku rada

22.01.2020.
u 11:29

 
Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar održao je izvanrednu sjednicu kako bi se članovi informirali o detaljima pregovaračkog procesa i aktivnostima oko izmjena izbornih pravila za Grad Mostar.
 
Članovi Pregovaračkog tima Slaven Zeljko, Vlatko Marinović i Damir Džeba iscrpno su upoznali članove Gradskog odbora o tijeku pregovora, pravnoj osnovi i svim poduzetim aktivnostima koje vode prema nužnim izmjenama i dopunama izbornih pravila za Grad Mostar.
 
Na sjednici se razgovaralo o utvrđenim kompromisnim modelima provedbe Odluke Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine.
 
Nakon konstruktivne rasprave članova Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, data je jednoglasna potpora članovima Pregovaračkog tima u daljim pregovorima koji se temelje na Odluci i Rješenju Ustavnoga suda BiH, kako bi svi građani Mostara iduće jeseni konačno ostvarili svoje demokratsko pravo na izbor Gradskog vijeća Grada Mostara.

Komentara 2

BO
Bogodol
19:30 22.01.2020.

Ne radite nikakove kompromise, inzistirati na istim načelima koja vrijede za izbore u Sarajevu, Banja luci Zenici ili Tuzli, od Mostara ne praviti grad slučaj (već je napravljen) poziciono Muslimani bolje stoje i ako sada izgleda da neko popuštanje može proći, može se desiti u budućnosti da se razbije od glavu, a tada će se svi vratiti i upirati prstom u dogovor. Ne tražiti ništa više ni manje nego što vriedi za izbore u navedenim gradovima.

Avatar southman
southman
12:10 22.01.2020.

Eto i Mostarci bi napokon mogli doći u ravnopravan položaj sa ostatkom Federacije.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?