PROMJENE

Gilja rasporedio bivšu upravu na nove dužnosti u Elektroprivredi HZ HB

ep hzhb
Foto: Stojan Lasić
04.09.2015.
u 06:30

Krešić poslao dopis kako je otišao na bolovanje, danas će Gilja s povjerenstvom ući u ured generalnog direktora EP HZ HB

Nekoliko dana nakon imenovanja nove uprave Elektroprivrede HZ HB, nastavljaju se kadrovske promjene u ovome poduzeću. Novoimenovani generalni direktor Marinko Gilja prerasporedio je članove stare uprave, piše Večernji list. - Nikola Krešić raspoređen je u OJ Opskrba električnom energijom na mjesto u poslovnoj zgradi Društva u Zagrebačkoj ulici 1 Mostar. Ivana Bunoza raspoređena je u OS Ekonomski poslovi na mjesto rada u poslovnoj zgradi Društva u Ulici bleiburških žrtava b.b. Mostar. Mate Pavković raspoređen je u OJ pravne poslove na mjesto rada u poslovnoj zgradi Društva u Ulici bleiburških žrtava b.b. Dužni ste im omogućiti nesmetano obavljanje poslova u uredima koje im dodijelite, nakon što vam se 3. rujna jave u poslovne prostorije vaše organizacijske jedinice. Ujedno napominjemo istim zaposlenicima da se neće javljati na radna mjesta s kojih su raspoređeni osim ako su se dogovorili za izvršenje primopredaje - navodi se u dopisu koji potpisuje Gilja. Inače, jučer je trebala biti završena primopredaja dužnosti između Gilje i Krešića, ali do toga nije došlo. Naime, Krešić je otišao na bolovanje, tako da će danas tijekom dana Gilja u pratnji povjerenstva ući u ured generalnog direktora. - Povjerenstvo će napraviti zapisnik, a bivši generalni direktor će nakon povratka s bolovanja ići na svoje novo radno mjesto - rekli su nam naši sugovornici. Također, očekuje se kako će biti pokrenuto nekoliko disciplinskih postupaka protiv osoba koje su postupale po naredbi Nikole Krešića nakon što je smijenjen. Navodno su akteri ovih događaja priznali kako su radili po Krešićevu usmenom naputku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije