posjeta

Generalica Wilz posjetila Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH

sdf
20.02.2017.
u 17:45

Komandantica NATO-štaba u Sarajevu brigadna generalica Giselle M. Wilz posjetila je danas Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH (DKPTBiH), gdje se sastala s direktorom Direkcije Mirsadom Vilićem i njegovim zamjenikom Milom Jurićem.

Povod za njenu posjetu DKPT-u BiH je bila nedavna uspješno realizirana i veoma zahtjevna operativna akcija na zaštiti generalnog tajnika NATO-a za vrijeme njegove posjete Bosni i Hercegovini.

Tom prilikom general Wilz je uručila zahvalnice policijskim službenicima Direkcije koji su neposredno sudjelovali u zaštiti Generalnog tajnika, te im zahvalila na izuzetno profesionalno obavljenom zadatku.

Generalica Wilz je također zahvalila Direkciji na dosadašnjoj suradnji i podršci u nekim operacijama NATO u BiH.

Tijekom posjete, direktor Vilić je upoznao generalicu sa zakonskim nadležnostima Direkcije, kao i poslovima koje njeni službenici svakodnevno obavljaju.

Također, prezentirao je planirane aktivnosti usmjerene na izgradnju i jačanje kapaciteta Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Direktor Vilić je izrazio uvjerenje da će se buduća suradnja između  NATO-štaba i DKPTBiH nastaviti odvijati uspješno, priopćeno je iz ove direkcije.                                                    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?