Županijski sud u Zenici

Fuad Kasumović pušten na slobodu, napustio KPZ Zenica

Avaz
10.12.2021.
u 17:24

Županijski sud u Zenici je danas u kaznenom predmetu broj: 04 0 K 012115 21 Kpp 20, odlučujući po prijedlogu Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije donio sljedeće rješenje: "Ukida se pritvor osumnjičenima Fuadu Kasumoviću i Vahdetu Drini", piše Avaz. 

Kasumović je večeras iza 16 sati napustio pritvorsku jedinicu KPZ Zenica.

Prema osumnjičenim osobama K. F. i D. V. u smislu člana 140a. stav 1. točka c), te u vezi sa članom 140c. točka 4. ZKP F BiH, se izriču mjere zabrane: sastajanja sa određenim osobama, a konkretno s ostalim osumnjičenim i svjedocima, te se određuje razdaljina od 50 metara ispod koje se osumnjičeni K. F. i D. V. ne smiju približiti ostalim osumnjičenima i svjedocima.

Mjere traju od dana donošenja ovog rješenja 10.12.2021. godine do 10.02.2022. godine.

Ovi osumnjičeni s navedenim svjedocima i osumnjičenima ne mogu boraviti u istoj prostoriji i moraju biti udaljeni najmanje 50 metara. Sud će ispitati potrebu postojanja ovih mjera svaka 2 (dva) mjeseca počev od dana donošenja ovog rješenja.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije