Više od 1000 najvatrenijih Ultrasa pjesmom bodrilo Plemiće u novom europskom pohodu

FOTO: Plemići u Austriji bili poLASKani brojnošću Ultrasa i glasnim navijanjem

24.08.2023.
u 23:04

Nogometaši Zrinjskog su u novom europskom izazovu - prvom susretu play-offa UEFA-ine Europske lige izišli na megdan austrijskim nogometašima LASK-a, svojim domaćinima.

Sve je u austrijskom gradu Linzu mirisalo na još jedan veliki europski okršaj, a Plemići su tijekom dana u nekoliko navrata kalibrirali svoje nišanske naprave na stadionu Raiffeisen Arena, odnosno Oberösterreich Arena, kako ga vodi UEFA.

Na slikama koje su pristizale tijekom cijelog dana moglo se vidjeti nogometaše Zrinjskoga predvođene kapetanom Bilbijom kako obavljaju posljednje kondicijske pripreme i aktivacije za ono što ih je dočekalo u 21 sat.

Imali su Plemići i na ovom susretu ogromnu potporu svojih najvjernijih navijača Ultrasa koji su u velikom broju krenuli na nogometnu avanturu do austrijskog Linza koji, pak, i nije tako daleko kao što je bio Island, kad su morali prijeći 4500 kilometara. Ulicama Linza odjekivale su cijelo poslijepodne navijačke pjesme i prepoznatljivi rekviziti te bubnjevi kojima su Plemići svoj navijački pohod počeli znatno ranije nego što je susret uopće i počeo. Negdje više od 1000 navijača bodrilo je Zrinjski u susretu s austrijskim klubom. I ovaj put cjelokupno rukovodstvo HŠK Zrinjski također je bilo uz svoj omiljeni klub, navijajući zdušno i vatreno sa svima onima koji su doputovali u Linz.

Na jedan dan ovaj austrijski grad obojen je bijelom bojom Ultrasa. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?