banjolučki biskup

FOTO Biskup Komarica posjetio UKC RS i zahvalio na požrtvovanoj borbi tijekom pandemije

21.08.2021.
u 12:46

Prilikom sastanka biskup Komarica se zahvalio svim zdravstvenim radnicima na požrtvovanoj borbi za zdravlje stanovništa tijekom pandemije

Biskup banjolučki Franjo Komarica zajedno sa suradnicima posjetio je danas Univerzitetski klinički centar Republike Srpske i tom prilikom održao sastanak s poslovodstvom ove zdravstvene ustanove na čelu s Vladom Đajićem.

Prilikom sastanka biskup Komarica se zahvalio svim zdravstvenim radnicima na požrtvovanoj borbi za zdravlje stanovništa tijekom pandemije, a iskoristio je priliku pohvaliti organizacijske sposobnosti i pravovremeno reagiranje na tešku epidemiološku situaciju vodstva UKC Republike Srpske na čelu s Đajićem, javlja RTRS.

Vodstvo bolnice je upoznalo biskupa Komaricu s načinom funkcioniranja te ustanove, kao i o budućim planovima i projektima, priopćeno je uz UKC RS. 

Također, zaključeno je da trenutna pogoršana epidemiološka situacija u Republici Srpskoj upozorava kako je neophodno uključiti sve društvene resurse u borbu protiv pandemije, te da jedni drugima trebaju biti na raspolaganju za svaki vid pomoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije