Vijeće ministara BiH

Finalizacija aktivnosti oko odgovora na upitnik za BiH

upitnik
18.04.2017.
u 17:21

Vijeće ministara BiH usvojilo je Informaciju Direkcije za europske integracije o koordinaciji pripreme odgovora na pitanja iz Upitnika Europske komisije za politički i ekonomski kriterij za razinu Bosne i Hercegovine. Direkcija za europske integracije zadužena je da koordinira rad državnih institucija uključenih u pripremu odgovora na pitanja iz političkih kriterija, a Direkcija za ekonomsko planiranje za koordiniranje rada institucija na državnoj razini u pripremi odgovora na pitanja iz ekonomskih kriterija.

Institucije BiH su pripremile odgovore na pitanja iz Upitnika Europske komisije, a njihove odgovore će u konačnici tehnički finalizirati tijela u sustavu koordinacije procesa europskih integracija, odnosno 33 radne grupe za europske integracije uspostavljene Odlukom. Ova odluka ne predviđa uspostavljanje tijela u sustavu koordinacije za političke i ekonomske kriterije, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije