Mnogi se oduševili

Evo kako napraviti mirisno sredstvo za čišćenje tepiha sa samo dva sastojka

ciscenje
Dreamstime
19.11.2020.
u 21:25

Stavila je sodu bikarbonu u veliku posudu koju je već imala i onda je unutra dodala i svoje omiljeno esencijalno ulje

Postoje mnogi proizvodi koje možete kupiti za završno čišćenje tepiha, ali oni su često skupi i nisu prikladni za malenu djecu i ljubimce. Mama iz Australije imala je isti problem i napravila si je svoje sredstvo kod kuće.

- Sredstva za čišćenje tepiha mogu biti jako skupa. Tek sam nedavno shvatila da sodu bikarbonu možete kupiti i u većim pakiranjima pa sam odlučila napraviti sama svoje sredstvo za čišćenje tepiha - napisala je Australka koja se na Facebooku predstavlja kao Emma.

Stavila je sodu bikarbonu u veliku posudu koju je već imala i onda je unutra dodala i svoje omiljeno esencijalno ulje. Mješavinu je posula po tepihu i ostavila neko vrijeme. Tada je cijeli tepih dobro usisala. 

- To je savršen način da apsorbirate vonj iz tepiha i unesete svjež miris u svoj dom. Možete koristiti koje god želite esencijalno ulje, ali nemojte koristiti eukaliptus ukoliko imate mačke, jer bi moglo doći do neželjenih reakcija - dodala je Emma, prenosi 24sata.hr. 

Mnogi su se oduševili njezinom idejom i dobila je mnoštvo pozitivnih komentara i pohvala, piše Metro.co.uk. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?