Dobre vijesti

Evo gdje možete kupiti markice ZZO-a za HNŽ i ZHŽ

Hrvatska pošta Mostar
16.12.2020.
u 15:05

Hrvatska pošta Mostar izdala je priopćenje svojim korisnicima vezano za kupnju markice zdravstvenog osiguranja.

U poštanskim uredima HP Mostar kupite markice zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH i HNŽ

Hrvatska pošta Mostar u nesigurnom razdoblju epidemije korona virusa ostaje na raspolaganju svojim korisnicima, što potvrđuje i mogućnost brze i jednostavne kupovine markica ZZO-a.

Kupovina markica ZZO-a za područje Hercegovačko-neretvanske županije

U prostorijama područnih ureda Zavoda HNŽ-a u Čitluku (Stjepana Radića br. 3) i Neumu (Zagrebačka bb) se nalaze izdvojeni šalteri HP Mostar koji su prilagođeni korisnicima u kupovini markica ZZO HNŽ.

Nadalje, markice ZZO HNŽ se mogu kupiti i u sljedećim poštanskim uredima u Mostaru: Glavna pošta (Tvrtka Miloša bb), PU Avenija i PU Balinovac.

Premije osiguranja za ovu županiju se mogu kupovati u razdoblju od 1. 12. 2020. do 28. 2. 2021. godine.

Kupovina markica ZZO-a za područje Županije Zapadnohercegovačke

Na području Županije Zapadnohercegovačke markice je moguće kupiti u glavnim poštanskim uredima u Ljubuškom, Grudama, Posušju i Širokom Brijegu.

U prostorijama područnog ureda Zavoda u Širokom Brijegu (Ul. Matije Gupca 2) nalazi se izdvojeni šalter HP Mostar na kojem će se osiguranici moći kupiti markice, odnosno premije osiguranja ZZO-a ŽZH.

Distribucija premija osiguranja za 2021. godinu u Županiji Zapadnohercegovačkoj će se moći kupovati u razdoblju od 15. 12. 2020. do 31. 03. 2021. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?