REZOLUCIJA Prihvaćen nacrt na vanjskopolitičkom odboru Europskog parlamenta
Povratak na članak

Europski parlament traži federalizaciju BiH i jednakost Hrvata

Komentari 6

PA
pacijent
18:10 15.04.2015.

ista prava za sve

VL
DE
debelacija
03:50 16.04.2015.

- jednakost i jednakopravnost - hrvatska teritorijalna izborna jedinica - TV kanal na cistom hrvatskom jeziku - skolstvo i svi udzbenici na hrvatskom jeziku - hrvatska povijest u ucionicama - hrvatska puska na hrvatskom ramenu i hrvatska lisnica u hrvatskom dzepu

VL
BR
brodarevac
08:32 16.04.2015.

Bolesno je to što tražite to se zove segregacija to čak ni u hrvatskoj nemate gdje su Srbi većina pa u tim djelovima imate i ćirilicu i latinicu a vi bi ste sve hrvatsko. Kakva su to Hrvatska prava ugrožena navedite bar neko FTV nije Bošnjačka nego entiteska ima i Hrvata i Bošnjeka i Srba a vi bi ste htjeli sve čisto hrvatsko upitajte se je li to sve čisto ili je to bolesno.

VL
H2
hercegovac - 2
20:53 16.04.2015.

Pozdravljam ovakav dokument i očekujem da ne bude mrtvo slovo na papiru i opomena Hrvatskim političarima u BiH da ostave osobne i stranačke interese a da rade za interes Hrvatskog naroda i ta Rezolucija im mora biti vodilja koja će će omogućiti Hrvatskom narodu u BiH punu jednakopravnost sa ostala dva naroda i nedozvoliti tipičnu majorizaciju nad Hrvatskim narodom.

VL
BR
brodarevac
10:24 15.04.2015.

Jedno interesantno pitanje da li u FTVu ima procentualno više Hrvata nego što ih ima u BiH, i zašto to onda nije i Hrvatska TV jer tamo se definitivno više priča Hrvatski nego li Srpski ili Bosanski. Ovim traženjem novog kanala se ide na to da se zaposli preostali dio pučanstva koji nije u državnim i federalnim institucijama, tako da će HDZ sve svoje podobne glasače udomiti.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.