Hahn u BiH

Europska unija pomaže regiji s milijardu eura

European Neighbourhood Policy and Enlargement Negotiations Commissioner-designate Johannes Hahn of Austria addresses the European Parliament's Committee on Foreign Affairs, at the EU Parliament in Brussels September 30, 2014.        REUTERS/Yves Herman (B
Foto: Reuters/PIXSELL
09.05.2015.
u 08:59

Rok za projekte je 2030. godina, a o kojim projektima je riječ bit će odlučeno u kolovozu u Beču

Europski komesar za susjednu politiku i pregovore o proširenju Johannes Hahn je u posjeti BiH. Sa dužnosnicima je razgovarao o reformama i procesu europskih integracija. 
Na sastanku Hahn - Crnadak pohvaljena je pozitivna klima koja vlada u BiH nakon uspostave nove vlasti, ali i novog pristupa EU prema našoj državi.

Ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak je rekao da se uskoro kreće sa konkretnim potezima. Za naredni tjedan je najavio da će biti objavljen popis inicijalnih reformi. 
EU je spremna da pomoći regiji i to u iznosu od milijardu eura za projekte iz oblasti infrastrukture i energetike. Rok za ove projekte je 2030. godina, a o kojim projektima je riječ bit će odlučeno u kolovozu u Beču.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije