Ermedin Demirović prelazi u Bayern za 20 milijuna eura?

27.03.2024.
u 10:16

Nakon 20-ak godina još jedan igrač iz BiH mogao bi zaigrati u Bayernu. Hoće li priliku dobiti i Ermedin Demirović? Odgovor na to pitanje bit će poznat u idućim mjesecima, piše sportsport.ba. Demirović igra u najboljoj formi u karijeri te mu se smiješi transfer života, i to ni manje ni više nego u Bayern. Njemački portal TZ piše da bi posao mogao iznositi 20 milijuna eura. Reprezentativac BiH je u dosadašnjem dijelu Bundeslige zabio 14 golova te imao osam asistencije. Svoj Augsburg drži daleko od zone ispadanja i privukao je pozornost vodećih europskih klubova. Pozivajući se na novinara Skya Floriana Plettenberga, TZ piše da je Bayern ozbiljno zagrizao za Demirovića te da su se Bayernovi predstavnici već počeli raspitivati kod Augsburga. Nijemci piše da će Augsburg za igrački karton svog najboljeg igrača tražiti 20 milijuna eura, što je svakako impresivan iznos. - U biti, nitko nije nedodirljiv. Opušteni smo što se tiče Demirovića jer ima ugovor do 2026. godine. Ovdje se osjeća ugodno, kao što je i sam rekao - ispričao je sportski direktor Augsburga Marinko Jurendić.

Teško je vjerovati da će Bayern izdvojiti iznos koji traži njegov bavarski rival, ali će sigurno pokucati na vrata Augsburga s namjerom da angažira Demirovića. Najveći izlazni transfera Augsburg je realizirao 2015. godine, kada je tada Abdula Rahmana Babu prodao u engleski prvoligaš Chelsea za 26 milijuna te, kako sada stvari stoje, Demirović neće nadmašiti taj iznos. Međutim, ako iz Münchena stignu ozbiljni signali, neće biti iznenađenje ako i 25-godišnjak počne vršiti pritisak jer prilika da se prijeđe u Bayern vjerojatno se događa jednom u karijeri i više nikad. Kalio se bh. reprezentativac do sada u Francuskoj, Španjolskoj i Švicarskoj. U Augsburgu je pronašao svoj mir, počeo pokazivati klasu i sada mu se smiješi zaista odličan transfer. Harry Kane je u centru napada Bavaraca i praktički je nedodirljiv, ali će najuspješnijem njemačkom klubu trebati još jedan napadač jer je vrlo izvjesno da Maxim Choupo Moting odlazi na kraju sezone. Bundesliga je tradicionalno prvenstvo u kojem igra veliki broj bh. nogometaša, ali samo je Salihamidžić uspio doći do Bayerna. Njegovim stopama bi mogao krenuti i Demirović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?