nakon prestanka opskrbe električnom energijom

Elektroprivreda HZ HB: Ovo nije bilo moguće predvidjeti, radi se na uspostavi stabilne opskrbe električnom energijom

Elektroprivreda HZ HB
21.06.2024.
u 16:35

JP “Elektroprivreda HZ HB” d.d. Mostar ulaže maksimalne napore kako bi se na području našega djelovanja potpuno uspostavila stabilna opskrba električnom energijom

U kontekstu današnjeg prestanka opskrbe električnom energijom u Bosni i Hercegovini i široj regiji, možemo istaknuti kako je riječ o događaju kojega nije bilo moguće predvidjeti, te da imamo informacije da operatori prijenosnih sustava predano rade na postupnom vraćanju sustava u potpuno operativno stanje, rečeno je iz Elektroprivrede HZ HB.

- JP “Elektroprivreda HZ HB” d.d. Mostar ulaže maksimalne napore kako bi se na području našega djelovanja potpuno uspostavila stabilna opskrba električnom energijom, te kako bi se naši proizvodni i distribucijski energetski kapaciteti vratili u puni pogon, a sve u koordinaciji s Neovisnim operatorom sustava u BiH, navodi Elektroprivreda HZ HB.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije