Ekonomijada 2015.

Ekonomisti iz Mostara bili u Grčkoj: ‘Učili smo i uživali, bilo je nezaboravno’

ekonomijada
Foto: VL
1/3
18.05.2015.
u 11:24

Tomislav Zveleničić organizator i nositelj projekta, opisao je putovanja i druženja s novim ljudima koje su studenti upoznali

Studenti ekonomskih fakulteta iz BiH i još osam država uživali su pet dana u hotelu Akrathos u Ouranapolisu (Nebeskom gradu) koji se nalazi u Grčkoj na popularnoj ekonomijadi gdje su sudjelovali u punom kapacitetu i studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Uživali u putovanju

Da će ovo putovanje biti posebno mladim ekonomistima dalo se naslutiti od početka. - Putovati s još 58 kolega više od 24 sata kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku do krajnjeg odredišta je uistinu nezaboravno. Igrom slučaja imali smo i mali team building. Na najboljoj ekonomijadi do sada okupili su se studenti iz 9 država s više od 25 fakulteta te nešto više od 2000 ljudi. Imali smo priliku učiti i uživati u zemlji koja je kolijevka europske civilizacije, Olimpijskih igara i antičke kulture. Uz nas, bili su tu i ekonomisti iz Ljubljane, Maribora, Kopra, Osijeka, Pule, Banje Luke, Prijedora, Brčkog, Sarajeva, Skoplja, Prištine, Niša, Beograda, Kragujevca, Subotice... Proširili smo osobne vidokruge, stekli nova saznanja i mnogobrojna prijateljstva, govori za Večernji list Tomislav Zelenićić, organizator i nositelj projekta “Ekonomijada 2015.”.

Zahvale upravi fakulteta

Zeleničić je naglasio i natjecateljski dio koji nikada nije bio brojniji i sadržajno bogatiji. - Naši studenti su kao pravi gladijatori ušli u sva natjecanja. Šlag na sportsko druženje bile su naše djevojke koje su u odbojci osvojile 3. mjesto. Naši studenti su pokazali izniman trud pa je gore nabrojano i više nego dobar rezultat. Zbog ovakvih putovanja definitivno se isplati biti ekonomist, kazao je Zeleničić te zahvalio svima koji su pomogli ovo putovanje, a osobito Upravi Ekonomskog fakulteta u Mostaru, prodekanu prof. dr. sc. Zdenku Klepiću i dekanici prof. dr. sc. Mili Gadžić, te prodekanu Igoru Živku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije