nogometaš i reprezentativac bih

Džeko večeras otvara restoran u Dubrovniku: Tu sam kao doma

24.08.2021.
u 15:15

Želio sam otvoriti restoran koji će se razlikovati od svih ostalih, a sve je to za one koji vole Dubrovnik kao ja, rekao je Džeko koji će večeras službeno otvoriti novi restoran u elitnom dijelu Dubrovnika.

Napadač Intera Edin Džeko (35) večeras će službeno otvoriti restoran 'Ezza' u prostoru koji unajmio početkom godine u Hvarskoj ulici u Dubrovniku.

Radi se o elitnom dijelu grada, na Pločama, a prije nekoliko godina je u tom prostoru bio japanski restoran Takenoko čiji je vlasnik ugledni ugostitelj Tomislav Đačić.

Džeko je na društvenim mrežama najavio veliko otvaranje novog restorana te se očekuje da će mu i Interov napadač prisustvovati.

- To je mjesto gdje se uvijek osjećam kao doma i gdje provodim ljetne odmore s obitelji. Zbog toga sam želio otvoriti restoran koji će se razlikovati od svih ostalih, a sve je to za one koji vole Dubrovnik kao ja - poručio je Džeko. 

Bosanskohercegovački nogometaš restoran je otvorio s prijateljem koji ima već nekoliko ugostiteljskih objekata u Sarajevu, Dubrovniku i Zagrebu. 

- Imao sam sreću upoznati Armina Hadžića koji je moj poslovni partner i koji dijeli istu strast prema ovom poslu kao i ja. Nakon nekoliko mjeseci velikih priprema sve izgleda savršeno i konačno je Ezza spreman za otvorenje - kazao je. 

Edinu Dubrovnik nije stran jer je prije dvije godine, sa svojim prijateljem Mihom Obradovićem, otvorio kafić na Lapadskim dvorima, a prije šest godina kupio je vilu u Lapadu pokraj zemljišta svog suigrača i kapetana iz reprezentacije Emira Spahića, pišu 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije