Predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH

Džaferović: Očekujem da set zakona o trošarinama sutra bude usvojen

efd
19.04.2017.
u 14:57

Predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Šefik Džaferović je nakon sjednice proširenog Kolegija tog doma izjavio novinarima da je set zakona o trošarinama nešto što je po planu rada predmet sutrašnje redovne sjednice Zastupničkog doma.

- Taj set zakona, sva četiri zakona, će biti razmatrana na način kako je to predloženo. Izjašnjavat ćemo se, prije svega, o hitnoj proceduri, a nakon toga o zakonima - kazao je Džaferović.

Dodao je da očekuje da zakoni sutra budu usvojeni.

Radi se o: Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o trošarinama u BiH, Prijedlogu  zakona o izmjeni Zakona o sistemu indirektnog oporezivanja u BiH, Prijedlogu zakona o izmjenama i dopuni Zakona o uplatama na jedinstveni račun i raspodjeli prihoda te Prijedlogu zаkоnа о оsigurаnju dеpоzitа u bаnkаmа Bоsnе i Hеrcеgоvinе.

Vijeće ministara BiH je nedavno na izvanrednoj sjednici utvrdilo set ovih zakona, a prijedlozi navedenih zakona (novi tekstovi) u odnosu na ranije utvrđene tekstove su normativno-tehnički usklađeni s mišljenjem Zakonodavnopravnog odjela Parlamentarne skupštine BiH.

Usvajanjem ovih zakona omogućava se nastavak aranžmana s MMF-om.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije