Crnadak i Minasi

Dvadeset talijanskih tvrtki dolaze u BiH zbog mogućeg investiranja

06.07.2017.
u 13:26

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak primio je veleposlanika Republike Italije Nikolu Minasija.

Minasi je informisao ministra Crnatka da se pripreme za predstojeći Summit u Trstu, koji će biti održan 12. srpnja, uspješno privode kraju, te da se očekuje da će Summit biti izuzetno uspješan u svim segmentima.

Crnadak i Minasi razgovarali su o sastanku ministara vanjskih poslova zapadnog Balkana (WB6) koji će biti održan u Trebinju u rujnu ove godine, a na kojem će se razgovarati o daljnjim koracima i implementaciji zaključaka Summita u Trstu.

Minasi je upoznao ministra Crnatka s posjetom grupe predstavnika dvadeset talijanskih građevinskih tvrtki koji dolaze u Bosnu i Hercegovinu kako bi se informirali o uvjetima poslovanja i potencijalnim mogućnostima za investiranje u Bosni i Hercegovini. 

Grupa talijanskih gospodarstvenika će u sklopu posjeta BiH boraviti u Banjoj Luci gdje će se sastati s predstavnicima vlasti Banja Luke i Republike Srpske, priopćeno je iz MVP-a BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?