velika pogreška

Državljanin BiH ušao u pogrešan autobus pa umjesto u Nizozemsku stigao do Danske

autobus
08.04.2022.
u 18:03

Autobus je kretao s glavne stanice u Hamburgu u Njemačkoj gdje je muškarac spremio svu svoju prtljagu, jaknu s putovncom, novčanik i mobilni telefon. Nešto prije polaska, muškarac je izašao iz autobusa, a zatim je očito ušao u pogrešan

Jedan državljanin BiH je na stanici u njemačkom Hamburgu ušao u pogrešan autobus pa je umjesto u Nizozemsku otišao do Danske. Sve se to dogodilo 6. travnja. 

Portal Nordschleswiger prenosi da je zbog ovoga bh. državljanin "zaglavio" u policiji u Flensburgu, te je bio pod utjecajem alkohola. Danska policija je ovog 45-godišnjaka dovela iz autobusa jer je putovao bez ikakvih dokumenata i novca.

U policijskoj stanici se uspostavilo da je zapravo htio doći u grad Eindhoven u Nizozemskoj, a odatle letom za BiH. Autobus je kretao s glavne stanice u Hamburgu u Njemačkoj gdje je muškarac spremio svu svoju prtljagu, jaknu s putovncom, novčanik i mobilni telefon. Nešto prije polaska, muškarac je izašao iz autobusa, a zatim je očito ušao u pogrešan, koji je bio identičan zeleni autobus, ali je vozio za Kopenhagen, glavni grad Danske, prenosi Faktor. 

Kako je navedeno u vijesti objavljenoj na stranici Federalne policije bundespolizei.de, svoju pogrešku primijetio tek na danskoj granici. Policija je kontaktirala bh. veleposlanstvo u Berlinu i tu je dobila informacije o osobnim podacima ovog muškarca.

Veleposlanstvo je poslalo i autobusku kartu da se čovjek vrati u Eindhovenu. Kako bi bili sigurni da će 45-godišnjak ovoga puta ući u pravi autobus, službenici su ga odvezli do stanice i stavili u međugradski autobus, koji je bio spreman za polazak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?