U petak, 15. prosinca, počinje program Adventa u Širokom Brijegu

Druženje uz adventske kućice i na klizalištu, božićni koncerti, nastup Petra Graše…

10.12.2023.
u 15:21

Utvrđen je program Adventa u Širokom Brijegu, što će se u organizaciji Grada održati od 15. prosinca (narednog petka) do 14. siječnja. Posjetitelji će moći uživati u svakodnevnoj bogatoj ponudi delicija i toplih napitaka kod adventskih kućica u širokobriješkom parku Sajmište, gdje će biti dostupni klizalište i saonice za fotografiranje, a bit će organizirana i škola klizana.

U okviru Adventa u Širokom bit će održane tradicionalne tri posebne humanitarne večeri u organizaciji  udruge Inicijativa Široki.

Uz potporu Grada Širokog Brijega okviru Adventa priprema se bogat i sadržajan glazbeni program. Prvog dana nakon otvaranja u 18 sati i početka rada klizališta bit će upriličen nastup Limene glazbe Široki Brijeg, a u 20 sati nastupit će bend „Not Jane“. Sljedećeg večeri uslijedit će nastup benda „Rock Trajanja“. U nedjelju, s početkom u 13.30 sati bit će upriličen nastup cheerleading kluba Široki, a potom će biti održan igrokaz „Božićna potraga“  i fotografiranje s Djedom Mrazom. Tog dana u Zavodu svete obitelji, s početkom u 19 sati, bit će održana Božićna priredba malih folkloraša. U kinu Borak, 18. prosinca, s početkom u 19 sati bit će upriličen božićni koncert Glazbene škole Široki Brijeg, a dva dana potom, s početkom u 19.30  u istom prostoru uslijedit će Božićni koncert pjevača amatera. Od 20. do 22. prosinca u parku Sajmište bit će održana tradicionalna humanitarna večer „Što ti možeš učiniti za Božić“.   U istom prostoru 23. prosinca, s početkom u 20 sati, bit će upriličen koncert grupe „Aritmik“.

U parku Sajmište 27. prosinca, s početkom u 17.30 sati, bit će izvedena Novogodišnja dječja predstava, a u 22 sata na programu je DJ Night. U sportskoj dvorani na Pecari, s početkom u 20 sati, bit će održan koncert popularnog Petra Graše. Program se nastavlja 28. prosinca u parku Sajmište – Večer s Framom počet će u 19 sati. Dan poslije, s početkom u 20 sati, bit će održan koncert Josipa Palamete, a 30. prosinca u istom prostoru na programu je , s početkom u 20.30, nastup grupe „Kamen“. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije