Večeras u 18 sati počinje program Adventa u Širokom Brijegu

Druženja uz adventske kućice, božićne koncerte, nastup Petra Graše...

15.12.2023.
u 16:29

Večeras s početkom u 18 sati u parku Sajmište bit će otvoren program Adventa u Širokom Brijegu. Tom prigodom počet će s radom klizalište ukupne površine 200 četvornih metara.

Potom će uslijediti nastup Limene glazbe Široki Brijeg, a u 20 sati bit će upriličen nastup benda Not Jane. Bogat program u organizaciji Grada trajat će sve do 14. siječnja 2024. godine. Posjetitelji će moći uživati u svakodnevnoj bogatoj ponudi delicija i toplih napitaka kod pet adventskih kućica u širokobriješkom parku Sajmište i druženjima pod šatorom ukupne površine 200 četvornih metara. Posjetiteljima će, uz klizalište, biti dostupne saonice, uz mogućnost fotografiranja, a bit će organizirana i škola klizanja.

U okviru Adventa, u organizaciji Grada Širokog Brijega, bit će upriličen bogat dodatni kulturni program na više lokacija u gradu. Sutra (subota) u parku Sajmište na programu je nastup benda Rock trajanja. U nedjelju u 13.30 bit će upriličen nastup Cheerleading kluba Široki, a potom će biti održan igrokaz "Božićna potraga" i fotografiranje s Djedom Božićnjakom. Tog dana u Zavodu Svete obitelji, s početkom u 19 sati, bit će održana božićna priredba malih folkloraša. U kinu Borak 18. prosinca s početkom u 19 sati bit će održan božićni koncert Glazbene škole Široki Brijeg, a dva dana potom s početkom u 19.30 u istom prostoru uslijedit će božićni koncert pjevača amatera. Od 20. do 22. prosinca u parku Sajmište bit će održana tradicionalna humanitarna večer "Što ti možeš učiniti za Božić" u organizaciji Inicijative Široki. U istom prostoru 23. prosinca u 20 sati bit će održan koncert grupe Aritmik.

U parku Sajmište 27. prosinca s početkom u 17.30 bit će izvedena novogodišnja dječja predstava, a u 22 sata na programu je DJ Night. U sportskoj dvorani na Pecari s početkom u 20 sati bit će održan koncert popularnog Petra Graše. Program se nastavlja 28. prosinca u parku Sajmište. S početkom u 19 sati bit će održana Večer s Framom. Dan poslije s početkom u 20 sati na programu je koncert Josipa Palamete, a 30. prosinca u istom prostoru s početkom u 20.30 bit će upriličen nastup grupe Kamen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije