pronađi medvjediće

Dosjetljiva mama pokrenula novi challenge kako bi razveselila djecu u samoizolaciji

27.03.2020.
u 20:30

U Australiji se pojavio novi challenge posvećen djeci. Postavljaju medvjediće na prozore, a djeca u šetnji ih moraju pronaći što više.

U mnogim su zemljama na snazi stroge mjere opreza i samoizolacije pa dosjetljivi roditelji zato traže načine da zabave svoje mališane i koliko god mogu olakšaju im ovo teško razdoblje. 

 

 

Jedna mama iz Australije došla je na odličnu ideju, prenosi LADBible.com. U Melbourneu je pokrenula novi challenge pod nazivom #PutYourTeddyOut, a zadatak je postaviti plišane medvjediće na prozore svojeg doma. 

 

Mame i tate izlaze s djecom tijekom dana u šetnju, a cilj ove igre jest pronaći što više medvjedića. Iako na prvu možda ne zvuči interesantno, ova igra može učiniti jednu kratku šetnju puno zabavnijom sada kada su ulice prazne i sve je nekako tiho i mirno, a to potvrđuje i Alice Gibson koja je izvela troje djece u potragu: "Svidjelo im se, a kada smo došli kući, odmah su potrčali u svoje sobe, uzeli medvjediće i podržali ovu genijalnu ideju. Izašli smo u šetnju, a oni su gledali svuda oko sebe."

"To je nešto što možete raditi s djecom, a ne morate mnogo razmišljati. Dok svi brinemo o školi, virusu i poslu, ovo je jedna sretna stvar. Povezani smo iako smo izolirani. Sjajno je jer vas isto tako ništa ne košta, svi se mogu uključiti."

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije