MOSTAR

''Doručak s ljubavlju'' danas i sutra na Šetnici Nikole Šubića Zrinskog

13.02.2023.
u 13:35

Humanitarna akcija ''Doručak s ljubavlju'' upriličena je na mostarskoj šetnici Nikole Šubića Zrinskog, a organizira ju treću godinu za redom Udruga ''Vedri osmijeh'' zajedno sa studentima Logopedije i socijalnog rada, te Uredom za studente s invaliditetom Sveučilišta u Mostaru

Članovi Udruge, studenti i volonteri prodaju muffine, pečena srca te ostale kreativne radove, a kupnjom ukusnih slastica, doručka koji je napravljen s ljubavlju, stanovnici Mostara mogu podržati rad Udruge.

Radna terapeutica Udruge ''Vedri osmijeh'' Ivana Marijanović kazala je kako je cilj približiti osobe s invaliditetom građanima, kao i štićenicima Udruge pokazati studentski način života.

- Kroz događaj smo nastojali da i studenti i sugrađani vide koliko imamo osoba s invaliditetom u gradu. Ne trebamo ih diskriminirati, nego biti suosjećajni s njima. Valentinovo je, mislim da svi trebamo podijeliti ljubav jedni između drugih – poručila je Marijanović.

Volonterka i studentica Logopedije Esmeralda Hamzić kazala je kako za uživa u svakom trenutku svog volonterskog rada.

- Volontiram već drugu godinu na ovom projektu 'Doručak s ljubavlju' i nakon što završim s poslom osjećam, a vjerujem daje tako i s drugim volonterima, neku lijepu emociju, osjećam da smo doprinijeli našem društvu i to je ono što meni volontiranje predstavlja – kazala je Hamzić.

Volonteri su pozvali sve Mostarske i Mostarce da danas i sutra od 10 do 13 sati posjete njihov štand i kupnjom slastice podrže ovu humanitarnu akciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?