Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Doris Pack posjetila Političku akademiju HDZ-a BiH

19. svibnja 2017. u 12:41 0 komentara 81 prikaza

Politička akademija HDZ-a BiH i Zaklada Konrad Adenauer - Predstavništvo u Bosni i Hercegovini, u Domu HDZ-a BiH u Mostaru organizirali su sastanak predstavnika HDZ-a BiH i Doris Pack, direktorice Fondacije Robert Schuman i bivše zastupnice u Europskom parlamentu.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji, perspektivama Bosne i Hercegovine te položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Posebna pažnja posvećena je neprovođenju odluka Ustavnog suda kada je u pitanju Izborni zakon BiH, odluka za izbore u Mostaru i izboru izaslanika u Dom naroda FBiH, kao i neprovođenju presude Suda za ljudska prava u Strasbourgu.

Sastanku su nazočili dopredsjednik HDZ-a BiH i premijer vlade Zapadno-hercegovačke županije Zdenko Ćosić, v.d. glavni tajnik HDZ-a BiH Miljana Glamuzina, izvršni direktor Političke akademije HDZ-a BiH i predsjednik GO HDZ BiH Mostar Damir Džeba, premijer Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg, zastupnik u Domu naroda F BiH i alumnist PA Dario Pušić, glavni tajnik Političke akademije HDZ-a BiH Igor Bašić i te alumnist PA HDZ-a BiH Vedran Kožul.

Zakladu Konrad Adenauer u BiH na sastanku je predstavljala Ivana Marić, navodi se u priopćenju.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.