Vrijedna donacija

Domu zdravlja u Fojnici darovao vrijednu opremu

08.04.2020.
u 09:28

Igor Bošnjak, vlasnik staračkog doma “Natur Oaza” u Fojnici, i u vremenu pandemije koronavirusa nastavlja s poslovanjem po načelima društvene odgovornosti.

Bošnjak je ovih dana, u skladu s iskazanim potrebama, Javnoj ustanovi Dom zdravlja Fojnica donirao vrijednu opremu za potrebe liječenja oboljelih od koronavirusa (COVID-19).

Donacija uključuje više koncentratora kisika, među kojima su i dva mobilna.

“U ovim teškim trenucima epidemije ohrabruje činjenica što svi pokazujemo društvenu odgovornost. Odlučio sam prikupiti što više relevantnih informacija kako bih ustanovio u kojem obliku je najbolje donirati sredstva i resurse”, kazao je Bošnjak.

Prema njegovim riječima, nisu imali previše vremena za razmišljanje, kao što ga nema ni naše medicinsko osoblje, vlasti i ostale strukture koje su uključene u borbu za zdravlje svih nas. “Stoga sam kao vlasnik staračkog doma ‘Natur Oaza’ odlučio darovati sredstva fojničkom Domu zdravlja u većoj vrijednosti, koja uključuje koncentrator kisika i dva mobilna koncentratora kisika”, kazao je za Večernji list Bošnjak.

Donirana oprema od iznimne je važnosti za ustanovu primarne zdravstvene zaštite u Fojnici i na popisu je njezinih potreba u vremenu borbe s koronavirusom.

Vlasnik staračkog doma “Natur Oaza”, koji je svoju donaciju prilagodio potrebama Doma zdravlja Fojnica, zahvalio je zaposlenima u ovoj zdravstvenoj ustanovi na njihovu nesebičnom angažiranju na zaštiti zdravlja stanovništva ove srednjobosanske općine.

Prema njegovim riječima, borba za zdravlje obveza je svih građana.

“Uvjeren sam da ćemo zajedničkim snagama prebroditi ova teška vremena te ćemo iz ove situacije svi zajedno izaći mudriji, s novim iskustvima i znanjem”, zaključuje vlasnik staračkog doma “Natur oaza” u Fojnici.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije