Zbog raskida ugovora

Domaćim tvrtkama više od milijun eura odštete za obilaznicu oko Sarajeva

09.07.2016.
u 10:00

Vlada FBiH dala je suglasnost Upravi JP Ceste FBiH d.o.o. Sarajevo kao provoditelju za izvršenje plaćanja dugovanja domaćim podizvođačima na ime izvršenih, a nenaplaćenih radova po ovjerenim izjavama podizvođača na temelju podizvođačkih ugovora između domaćih podizvođača i Osijek-Koteksa d.d. Osijek kao glavnog izvođača na projektu Sarajevske obilaznice LOT-2, i to u sljedećim iznosima, bez obračunatih kamata. Tako će domaćim kompanijama na ime neplaćenih radova biti isplaćeno više od milijun eura. Riječ je o šest podizvođača, od koji je pet iz Sarajeva i jedan iz Velike Kladuše.

Radovi prije raskida ugovora

Najveća svota novca bit će isplaćena Bosmanu d.o.o. Sarajevo u iznosu od 586.136 eura, zatim Strabagu d.o.o. Sarajevo - 248.699 eura, Geoinvestu d.o.o. Sarajevo - 83.153 eura, Regeneraciji d.o.o. Velika Kladuša - 32.283 eura, DTQ d.o.o. Sarajevo - 64.727 eura te Trasi d.o.o. Sarajevo - 28.172 eura...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?