dva na području Novog Zagreba i jedan u Škorpikovoj ulici

Dojave o bombama u tri zagrebačka centra bile su lažne

20.06.2022.
u 08:49

Zagrebačka policija u nedjelju navečer, oko 18,10 sati, primila je dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi na tri lokacije trgovačkih centara: dva na području Novog Zagreba i jedan u Škorpikovoj ulici, rečeno je Hini u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Iz Policijske uprave zagrebačke za N1 su potvrdili da su dojave o bombama na sve tri lokacije bile lažne. 

Hini je dojavljeno da je jedan od tih trgovačkih Arena centar.

Ondje su ljudi, odmah po obavijesti trgovačkog centra da izađu zbog evakuacije zgrade i izvanredne situacije, krenuli prema izlazu. Očevici kažu da je bio i manji stampedo, ali da je sve prošlo uredno i bez nereda. Vani je nastala gužva, automobili su blokirali prilaze i sada polako izlaze.

Izvor : N1/Katarina Brečić

Dosta se ljudi zadržalo za sada oko Arene, a u međuvremenu je evakuiran i Arena park.

Neslužbeno se doznaje da trgovački centar u Škorpikovoj na radi.

Prije dva tjedna policija je zaprimila 11 dojava o postavljenim eksplozivnim napravama u više trgovačkih centara i objekata u Zagrebu, a dojave su bile lažne. Policija je tada pozvala građane na oprez, a ne paniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?