DOGOVOR ČOVIĆ-RAGUŽ-KARAMARKO:

Dograditi i jačati HNS

trojka
Foto: VL FOTO
02.02.2014.
u 13:46

Trojica predsjednika danas su se susrela u Međugorju

U Međugorju su se danas sastali predsjednici HDZ-a RH Tomislav Karamarko, HDZ-a BiH Dragan Čović i HDZ-a 1990 Martin Raguž. U otvorenom i sadržajnom razgovoru razmatrala su se najvažnija pitanja koja se tiču pozicije hrvatskog naroda u BiH i ukupnih odnosa u toj državi. Trojica predsjednika dogovorila su sljedeće:

1.) Da se Hrvatski narodni sabor (HNS) dograđuje i jača kao krovna nacionalna organizacija (svenarodni parlament) za strateška pitanja i zaštitu vitalnih interesa hrvatskog naroda u BiH.

2.) Da se ide k dogovoru o zajedničkom nastupu svih hrvatskih stranaka u BiH gdje god su ugroženi hrvatski vitalni interesi. HDZ RH podupire ovakav pristup i ponavlja da je zajednički nastup svih hrvatskih stranaka u BiH preduvjet ostvarenja potpune ravnopravnosti Hrvata.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Izdajnik
Izdajnik
18:10 02.02.2014.

Ma da vidimo konačno svijetlo na kraju tunela..Pa makar iz Međugorja..ali teško daj Bože da se nešto promjeni..puno je afera uz Čovića..Raguž tanak a Europa ode..

PR
pravednik777
08:34 03.02.2014.

Neviđeni odmetnici!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?