potpisan Memorandum

Dogovorena tehnička suradnja ministarstava financija BiH i Nizozemske

suradnja
14.09.2016.
u 11:09

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda i veleposlanik Nizozemske Jurriaan Kraak službeno su označili danas početak trogodšnje tehničke suradnje kojom će biti omogućena edukacija službenika, konzultantske i studijske posjete, održavanje seminara, te razmjena dokumentacije među ministarstvima financija dvije zemlje.

Ovakav vid svestrane suradnje omogućen je nakon što je potpisan Memorandum o razumijevanju o tehničkoj suradnji za razdoblje 2016.-2019. godine između ministarstava financija BiH i Nizozemske, piše Klix.ba. 

Ministar financija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda izrazio je nadu da će suradnja dva ministarstva polučiti dobre rezultate, te da će državni službenici imati priliku da prošire svoja znanja i iskustva uz minimalne troškove.

Memorandum je definirao okvir međusobne suradnje dva ministarstva, s posebnim naglaskom na tehnički i financijski segment što bi između ostalog trebalo daljnje jačati kapacitete Ministarstva financija i trezora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?