Grubeša i Kajganić:

Dogovorena je direktna i otvorena komunikacija u svim poljima zajedničkog djelovanja,

15.12.2021.
u 13:18

Ministar pravde BiH Josip Grubeša održao je danas sastanak sa v.d. glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH Milankom Kajganićem.

Kroz otvoreni razgovor razmijenjena su mišljenja o mogućnosti poboljšanja komunikacije i suradnje između Tužiteljstva BiH i Ministarstva pravde BiH. Sudionici sastanaka su posebno istaknuli uspješno privođenje kraju radova na rekonstrukciji objekta i nadogradnji kata za smještaj kapaciteta Tužiteljstva BiH čije realiziranje aktivnosti provodi i koordinira Ministarstvo pravde BiH.

Rekonstrukcijom i opremanjem ovog objekta, riješit će se nedostatak adekvatnog prostora za smještaj tužitelja, zaposlenika, te drugih prostora neophodnih za rad Tužiteljstva BiH, što će doprinijeti boljim radnim uvjetima te odvajanju prostorija Tužiteljstva BiH u okviru
Kompleksa pravosudnih institucija BiH.

Između ostalog, dogovorena je direktna i otvorena komunikacija u svim poljima zajedničkog djelovanja, a sa ciljem postizanja što boljih radnih rezultata u jačanju vladavine prava i borbe protiv korupcije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije