Predsjednik Republike Srpske

Dodik s Lavrovom: "Muslimani su nam nanijeli ozbiljnu štetu"

Dodik i Lavrov
SRNA
01.03.2024.
u 20:24

"Mislim da su nam muslimani nanijeli ozbiljnu štetu. Morat ćemo pronaći način kako ćemo to u narednom razdoblju fakturirati. Izgubili smo priliku da dobijemo prioritet. Da smo imali plin, a mogli smo, Republika Srpska bi u svom dijelu imale ozbiljne prilive stranih investicija", rekao je Dodik.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je kako je prikom današnjeg sastanka s ministrom vanjskih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom u Antaliji izrazio zahvalnost za nisku cijenu plina i ukazao na važnost nastavka projekta izgradnje plinovoda u Republici Srpskoj.

"Mislim da su nam muslimani nanijeli ozbiljnu štetu. Morat ćemo pronaći način kako ćemo to u narednom razdoblju fakturirati. Izgubili smo priliku da dobijemo prioritet. Da smo imali plin, a mogli smo, Republika Srpska bi u svom dijelu imale ozbiljne prilive stranih investicija", istaknuo je Dodik.

On je rekao kako su postojali investitori koji su bili spremni zbog jeftinog energenta preseliti poslovanje i plin u Srpskoj plaćati nekoliko puta niže, javlja Srna.

"Ta ozbiljna pretpostavka za razvoj Republike Srpske urušena je od muslimana. I to se treba znati. Ne mogu očekivati nikakvu vrstu povjerenja. Morat će da nam isporučiti taj projekt inače ćemo imati priliku gledati stvari na identičan način", naveo je Dodik.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?